Golden - 5 kg

Cikkszám: B-102-28
Golden - 5 kg
Golden - 5 kg
Golden - 5 kg
Golden - 5 kg

Golden - 5 kg

Cikkszám: B-102-28
Raktáron 
15 990 Ft
Egységár: 3 198 Ft/kg
Hűségponttal elérhető kedvezmény: 800 Ft

Miért érdemes a Goldent választani?
Magas zsír és jelentős szénhidráttartalomnak köszönhetően kiemelkedően magas energiatartalmú csali könnyed emészthetőséggel, precízen finomra hangolt beltartalmi összetétellel, mely számtalan alkalommal bizonyította már fogósságát és megfelelő taktika esetén a szelektáló képességét.

Mikor használjam?
Golden jelentős szénhidrát és zsír, valamint mérsékelt fehérhetartalommal bír. Ez főként a nyári és az őszi horgászatok alkalmával válhat hasznunkra. Természetesen más időszakokban is fogós lehet, azonban nyáron és ősszel kötelező választás.

Milyen az oldódási ideje?
Csalijainkat a szelektív horgászat jegyében alkottuk meg, emiatt biztos lehetsz benne, hogy az ajánlott időszakokban legalább 24 órán át árasztják magukból az értékes csalogatóanyagokat. Ennek okán nem kell sűrűn csalit cserélni, ugyanis az 24 óra után is vonzó marad a pontyok számára.

Milyen hosszú a sózott zacskós bojlik eltarhatósági ideje?
Megfelelő tárolási körülmények esetén akár egy évig is meg tudod őrizni őket a lehető legjobb minőségben, így nem kell aggódnod amiatt, hogy kibírják-e a következő horgásztúrát. Ehhez azonban ismerned kell az általunk javasolt ideális tárolási körülményeket, amikről ide kattintva tudhatsz meg többet.


30.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díj ingyenes!

Ízesítés
Mogyoróvaj
Szállítási díj
1990 Ft-tól
Szállítási idő
1-3 munkanap