Summer Star - 1 kg

Cikkszám: B-301-24
Summer Star - 1 kg
Summer Star - 1 kg
Summer Star - 1 kg
Summer Star - 1 kg
Summer Star - 1 kg
Summer Star - 1 kg
Summer Star - 1 kg
Summer Star - 1 kg

Summer Star - 1 kg

Cikkszám: B-301-24
Raktáron 
3 790 Ft
Egységár: 3 790 Ft/kg
Hűségponttal elérhető kedvezmény: 190 Ft

Mit lehet tudni a Summer Star-ról?
A Summer Star megalkotásánál célunk egy szelektív, kifejezetten a nyári és kora őszi időszakokban tökéletesen működő, könnyen emészthető csali volt.

Mikor használjam?
Soha ne az ízvilág alapján dönts! Mi azt valljuk, hogy a csalik kiválasztásánál nem az illat és az íz a legfontosabb szempont, hanem a beltartalomi összetétel: fehérje, szénhidrát és zsír aránya. Ezek adják egy csali energiatartalmát. A Summer Star extrém magas szénhidráttartalommal rendelkezik mérsékelt zsír és fehérjetartalom mellett. Ez főként az ívás utáni időszaktól kezdve válhat hasznunkra. Ekkor a pontyok az extrém magas energiaszükségletüket próbálják kielégíteni, ehhez pedig egy kiemelkedő beltartalmi értékekkel rendelkező bojli szükséges.

Milyen az oldódási ideje?
A szelektív horgászathoz elengedhetetlen, hogy csalijaink fokozatosan, hosszú időn át árasszák magukból a vonzó csalogatóanyagokat. Ez azért fontos, mert ha a csali túl attraktív és pár óra alatt kiad magából mindent, akkor az pár óra után használhatatlanná válik és cserére szorul. Csalijainkat a szelektív horgászat jegyében alkottuk meg, emiatt biztos lehetsz benne, hogy az ajánlott időszakokban legalább 24 órán át árasztják magukból az értékes csalogatóanyagokat. Ennek okán nem kell sűrűn csalit cserélni, ugyanis az 12-24 óra után is vonzó marad a pontyok számára.

Milyen hosszú a sózott zacskós bojlik eltarhatósági ideje?
Megfelelő tárolási körülmények esetén több hónapig is meg tudod őrizni őket a lehető legjobb minőségben, így nem kell aggódnod amiatt, hogy kibírják-e a következő horgásztúrát. Ehhez azonban ismerned kell az általunk javasolt ideális tárolási körülményeket, amikről ide kattintva tudhatsz meg többet.


30.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díj ingyenes!

Ízesítés
Barack
Szállítási díj
1990 Ft-tól
Szállítási idő
1-3 munkanap
Mennyiségi kedvezmény:
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  kg
3 790 Ft/kg
3+  kg
-300 Ft/kg
3 490 Ft/kg