Summer Star - 5 kg

Cikkszám: B-302-28
Summer Star - 5 kg
Summer Star - 5 kg
Summer Star - 5 kg
Summer Star - 5 kg
Summer Star - 5 kg
Summer Star - 5 kg

Summer Star - 5 kg

Cikkszám: B-302-28
Raktáron 
15 990 Ft
Egységár: 3 198 Ft/kg
Hűségponttal elérhető kedvezmény: 800 Ft

Mit lehet tudni a Summer Star-ról?
A Summer Star megalkotásánál célunk egy szelektív, kifejezetten a nyári és kora őszi időszakokra optimalizált, könnyen emészthető csali volt.

Mikor használjam?
Summer Star extrém magas szénhidráttartalommal rendelkezik mérsékelt zsír és fehérjetartalom mellett. Ez főként az ívás utáni időszaktól kezdve válhat hasznunkra. Ekkor a pontyok a kimagasló energiaszükségletüket próbálják kielégíteni, ehhez pedig egy kiemelkedő beltartalmi értékekkel rendelkező bojli szükséges.

Milyen az oldódási ideje?
Csalijainkat a szelektív horgászat jegyében alkottuk meg, emiatt biztos lehetsz benne, hogy az ajánlott időszakokban legalább 24 órán át árasztják magukból az értékes csalogatóanyagokat. Ennek okán nem kell sűrűn csalit cserélni, ugyanis az 24 óra után is vonzó marad a pontyok számára.

Milyen hosszú a sózott zacskós bojlik eltarhatósági ideje?
Megfelelő tárolási körülmények esetén akár egy évig is meg tudod őrizni őket a lehető legjobb minőségben, így nem kell aggódnod amiatt, hogy kibírják-e a következő horgásztúrát. Ehhez azonban ismerned kell az általunk javasolt ideális tárolási körülményeket, amikről ide kattintva tudhatsz meg többet.


30.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díj ingyenes!

Ízesítés
Barack
Szállítási díj
1990 Ft-tól
Szállítási idő
1-3 munkanap