Summer Star Soaker

Cikkszám: L-103
summer star soaker specialx

Summer Star Soaker

Cikkszám: L-103
Raktáron 
3 490 Ft
Egységár: 6,98 Ft/ml
Hűségponttal elérhető kedvezmény: 175 Ft

Mire jó a Soaker?

A SpecialX Soaker-ek rendkívül tömény, higítatlan állapotban PVA barát, bojlikkal ízazonos folyadékok, melyek segítségével megnövelhetjük az etetni vagy csalizni szánt bojlijaink csalogatóanyag tartalmát.

Mikor célszerű használni?

A bojlik attraktívabbá tétele akkor válhat előnyünkre, amikor nem tudunk hosszú időt eltölteni a vízparton és rövid idő alatt szeretnénk a lehető legjobb eredményt elérni. Soaker használata során a bojlik felpuhulnak és nagy mennyiségű csalogatóanyagot szívnak magukba, aminek következtében hamarabb felkelthetjük a halak érdeklődését. Fontos, hogy a termék egyrészt a rövid, 12-24 órás, valamint a hideg időszakokban történő horgászatokra lett kifejlesztve, ugyanis ilyen rövid idő alatt a bojlik nem tudnak kiadni magukból minden csalogatóanyagot. A hosszabb horgászatok során, mikor célunk a maximális szelektivitás, már nem célszerű a használata, ugyanis egyrészt ebben az esetben a bojliknak már van elég idejük dolgozni, másrészt a nagyobb attraktivitás hatására előbb felkelthetjük a kisebb halak érdeklődését is, ezáltal árthatunk a szelektivitásnak. További fontos információ, hogy törpeharcsák aktivitása esetén sem célszerű használni, ugyanis ők is hamarabb rátalálnak az etetésre a nagyobb attraktivitás esetén.

Hogyan kell használni?

Az áztatni kívánt bojli mennyiségének függvényében öntsünk egy tégelybe vagy vödörbe Soaker-t, majd adjunk hozzá kb. ötször annyi vizet. A higítás rendkívül fontos, ugyanis sűrűségének köszönhetően higítatlan állapotban a folyadék képtelen lesz bejutni a bojlik belsejébe. Miután hozzáadtuk a vizet is, keverjük össze, majd adjunk hozzá annyi bojlit, hogy a folyadék ellepje azokat. Ezután várjunk maximum 6-12 órát és kész vagyunk. A végeredmény egy rendkívül attraktív, kiválóan emészthető csali lesz, ami a dippeléssel ellentétben hosszú időn át árasztja majd magából a csalogatóanyagokat.


30.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes!

Ízesítés
Barack
Töltőtömeg
500 ml
Szállítási díj
1990 Ft-tól
Várható kézbesítés
1-3 munkanapon belül