Üdvözlünk!

Kik vagyunk mi?

Sinkó Csaba
Csordás Balázs

Mindenekelőtt üdv nálunk! Köszönjük, hogy időt szánsz arra, hogy megismerd a SpecialX termékeket, minket, valamint a pontyhorgászatról alkotott elképzeléseinket, ehhez kapcsolódó filozófiánkat.

Bojlis horgászattal 2016-ban kezdtünk el foglalkozni, így termékeink 2020-ban történő piacon való megjelenését rendkívül produktív négy éves termékfejlesztési, előkészületi és tesztelési időszak előzte meg. Csalijainkat teljes mértékben a saját elképzeléseink alapján alkottuk meg egészen az alapoktól kezdve egyedi szemlélet alapján, mely nem az édes vagy büdös ízvilág kérdésére, hanem sokkal inkább a magas beltartalmi értékekre alapul. Nem azzal a céllal jöttünk létre, hogy elárasszuk a piacot széles “ízvilág” palettával, ezáltal bizonytalanná téve vásárlóinkat. Kínálatunkat az egyszerűség és az ésszerűség jellemzi, és ez később sem fog változni.

A mi elképzelésünk arra alapul, hogy az ízvilágok variálása helyett a magas tápanyagtartalomra és a megfelelő emészthetőségre kell fektetni a  hangsúlyt. Nem hiszünk az olyan állításokban, miszerint nyáron büdös, míg hidegebb időszakokban édes jellegű csalival kell horgászni. Véleményünk szerint az ilyen állításoknak nincs létjogosultságuk a modern pontyhorgászatban.

Számunkra teljesen mindegy, hogy egy csali éppen fűszeres, édes, kagylós, meggyes, vagy írhatnánk ide akármit, nem ebben keressük a megoldást. A kezdetektől fogva így gondolkoztunk, és mivel nem találtunk olyan gyártót aki etéren hasonlóképp vélekedne, ezért a saját utunkat kezdtük el járni.

Csalipalettánkat mindössze három, magas beltartalmi értékekkel rendelkező, egymástól eltérő fehérje, szénhidrát és zsír összetételű bojli, és ezek kiegészítői alkotják. Kínálatunkról részletesebben ide kattintva olvashatsz.

A SpecialX márkát azon bojlis horgászok számára hoztuk létre, akik szeretnének kitörni az "ízvilág" fogságából. Azok számára, akik tovább akarnak lépni a büdös és az édes csalik kérdésén. Azok számára, akik képesek hinni egy csaliban és nem irreális elképzelésekre alapozva a csoda csalit keresik, amivel bármilyen körülmények között lehet halat fogni, mert a modern pontyhorgászat véleményünk szerint ennél jóval többről szól.

Túráinkat igyekszünk kisfilmek formájában megörökíteni, amikben megpróbálunk minden általunk hasznosnak vélt információt, megszerzett tudást átadni, valamint bebizonyítani, hogy a megfelelően kiválasztott csalikba, és a jól alkalmazott taktikába vetett hit igen is megtérül. Ezek a filmek mindenki számára ingyenesen elérhetők, itt a weboldalunkon, vagy a YouTube csatornánkon megtekinthetők, függetlenül attól, hogy melyik cég termékeit használod. 

Köszönjük, hogy elolvastad, sok sikert kívánunk a vízparton!