Üdvözlünk!

Kik vagyunk mi?

Sinkó Csaba
Csordás Balázs

Bojlis horgászattal 2016-ban kezdtünk el foglalkozni, így termékeink 2020-ban történő piacon való megjelenését rendkívül produktív négy éves termékfejlesztési, előkészületi és tesztelési időszak előzte meg. Csalijainkat teljes mértékben a saját elképzeléseink alapján alkottuk meg egészen az alapoktól kezdve egyedi szemlélet alapján, mely nem az édes vagy büdös ízvilág kérdésére, hanem sokkal inkább a beltartalmi összetételre alapul. A célunk nem az, hogy elárasszuk a piacot széles “ízvilág” palettával, ezáltal bizonytalanná téve vásárlóinkat. Kínálatunkat az egyszerűség és az ésszerűség jellemzi, és ez később sem fog változni.

A mi elképzelésünk arra alapul, hogy az ízvilágok variálása helyett a magas tápanyagtartalomra és a megfelelő emészthetőségre kell fektetni a  hangsúlyt. Nem hiszünk az olyan állításokban, miszerint nyáron büdös, míg hidegebb időszakokban édes jellegű csalival kell horgászni. Véleményünk szerint az ilyen állításoknak nincs létjogosultságuk a modern pontyhorgászatban.

Csalipalettánkat mindössze három, magas beltartalmi értékekkel rendelkező, egymástól eltérő fehérje, szénhidrát és zsír összetételű bojli, és ezek kiegészítői alkotják. Kínálatunkról részletesebben ide kattintva olvashatsz.

A SpecialX márkát azon bojlis horgászok számára hoztuk létre, akik szeretnének kitörni az "ízvilág" fogságából. Azok számára, akik tovább akarnak lépni a büdös és az édes csalik kérdésén. Logikus érveket és nem feltételezéseket szeretnének. Legfontosabb célunk, hogy egy olyan 100%-ban magyar tulajdonú márkát hozzunk létre, ami kizárólag a nagyponty horgászok érdekeit szolgálja. Nem pusztán csaligyártók szeretnénk lenni, hanem egy teljes termékpalettát szeretnénk létrehozni, ahol megtalálhatók a bojlizáshoz szükséges aprócikkek, csalik, és teljes értékű ruházat is az általunk elképzelhető legjobb minőségben.

Az, hogy az ember mennyire hiteles a legfontosabb dolog. Manapság már egyszerű hitelesnek tűnni, ugyanis a legtöbb mesterséges víz zsúfolásig van hallal, így szinte bármilyen csalival lehet viszonylag jónak mondható eredményt elérni. Nem vagyunk profi pontyhorgászok, azonban minden esetben olyan vizeken próbáljuk megfelelő eredménnyel igazolni állításaink hitelességét, amik valamilyen szempontból komoly kihívást jelentenek a pontyhorgászok számára. Túránkról minden esetben filmet is forgatunk, amikben megpróbálunk minden általunk hasznosnak vélt információt, megszerzett tudást átadni, hogy a lehető legsikeresebb legyél a vízparton. Ezek a filmek mindenki számára ingyenesen elérhetők, itt a weboldalunkon, vagy a YouTube csatornánkon megtekinthetők, függetlenül attól, hogy melyik cég termékeit használod. 

Köszi hogy elolvastad, sok sikert kívánunk a vízparton!