Írások

Hogyan tároljuk a bojlikat?

SpecialX
SpecialX
2021.03.08 22:43
Hogyan tároljuk a bojlikat?

Kínálatunkban a zacskós kiszerelésű bojlik tartósítószer hozzáadása nélkül készülnek, emiatt kiemelen fontosak a megfelelő tárolási körülmények. Legfontosabb célunk, hogy elégedett legyél a termékeinkkel, ezért most megosztunk pár hasznos információt a sózott bojlik tárolásával kapcsolatban, hogy a lehető leghosszabb ideig meg tudd őrizni kimagasló minőségüket.

Két lehetőséget szeretnénk a figyelmedbe ajánlani:

Véleményünk szerint a legjobb megoldás a sóval történő tartósítás. A só egyáltalán nem tesz kárt a bojliban, feladata hogy elszívja a nedvességet, ami rendkívül fontos annak érdekében, hogy ne romoljanak meg a csalik.

1 kg-os kiszerelések esetében a csomagolásba 250g só is kerül, ami napfénytől védett, száraz, hűvös helyen történő tárolás esetén bőven elegendő.

5 és 10 kg-os kiszerelések esetén a csomagolás nem tartalmaz sót, ami így pár hétig minden probléma nélkül eláll napfénytől védett, száraz, hűvös helyen történő tárolás esetén, azonban ha valami okból kifolyólag hosszabb ideig szeretnéd tárolni, akkor azt tanácsoljuk, hogy célszerű a tasak tartalmát egy vödörbe kiönteni, és lesózva tárolni, ami így hosszú hónapokig eltárolható.

Amennyiben megfogadod a tárolással kapcsolatos tanácsainkat, a termékek minőségét akár egy évig is biztonságosan megőrizheted, így nem kell aggódnod amiatt, hogy vajon kibírják e a következő horgászatot, valamint bátran megveheted termékeinket gazdaságosabb 5 és 10 kg-os kiszerelésekben is.

Bármi kérdésed lenne a tárolási információkkal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot az oldalon található elérhetőségeink bármelyikén!

Sok sikert kívánunk a termékekhez!

További írások

Izek_es_illatok_szerepe_a_pontyhorgaszatban

Ízek és illatok szerepe a pontyhorgászatban

Tenyezok_a_pontyhorgaszatban

Tényezők a pontyhorgászatban

Haromfa_revans_a_toklevelesben

Háromfa - Revans a töklevelesben

bojlis_eloke_kotesek_kd-rig-kotese

Rapid őszi pontyhorgászat a Széki tavon