Írások

Hogyan tároljuk a bojlikat?

SpecialX
SpecialX
2021.03.08 22:43
Hogyan tároljuk a bojlikat?

A SpecialX kínálatában a zacskós kiszerelésű bojlik tartósítószer hozzáadása nélkül készülnek, emiatt kiemelen fontosak a megfelelő tárolási körülmények. Legfontosabb célunk, hogy elégedett legyél a termékeinkkel, ezért most megosztunk pár hasznos információt a sózott bojlik tárolásával kapcsolatban, hogy a lehető leghosszabb ideig meg tudd őrizni kimagasló minőségüket.

Két lehetőséget szeretnénk a figyelmedbe ajánlani:

1. Fagyasztás
Az egyik, hogy amikor nem horgászol fagyasztóban tárolod őket, ez kis mennyiség esetén egyszerű és praktikus megoldást jelent.

2. Sóval történő tartósítás
A másik lehetőség pedig az, hogy 1 kg-os kiszerelés esetében akár a saját tasakjában, 5 és 10 kg-os kiszerelésekben pedig a bojlit a tasakból egy vödörbe kiöntve tárolod és legalább a bojli tömegével megegyező mennyiségű sót öntesz a termékekre, majd a tasakot / vödröt lezárod. A lényeg, hogy a só teljesen vegye kürül a bojlikat. Horgászat közben nyugodtan csökkentheted a só mennyiségét, hogy könnyebben hozzáférj a bojlikhoz, azonban mindenképpen maradjon is rajta ha biztosra szeretnél menni.

Amennyiben megfogadod a tárolással kapcsolatos tanácsainkat, a termékek minőségét több hónapon át megőrizheted, így nem kell aggódnod amiatt, hogy vajon kibírják e a következő horgászatot, valamint bátran megveheted termékeinket gazdaságosabb 5 és 10 kg-os kiszerelésekben is.

Bármi kérdésed lenne a tárolási információkkal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot az oldalon található elérhetőségeink bármelyikén!

Sok sikert kívánunk a termékekhez!

További írások

Izek_es_illatok_szerepe_a_pontyhorgaszatban

Ízek és illatok szerepe a pontyhorgászatban

Tenyezok_a_pontyhorgaszatban

Tényezők a pontyhorgászatban

Haromfa_revans_a_toklevelesben

Háromfa - Revans a töklevelesben

bojlis_eloke_kotesek_kd-rig-kotese

Rapid őszi pontyhorgászat a Széki tavon