Termékek

Cégfilozófiánk legfontosabb eleme, hogy termékeink a lehető legjobb minőséget kell képviseljék. Ebből az okból kifolyólag kizárólag élelmiszeripari minőségű alapanyagok felhasználásával, tartósítószer és színezék hozzáadása nélkül készülnek, fokozott figyelmet fordítva a kimagasló tápanyagtartalomra és a megfelelő emészthetőségre. Ezen alapelvek képzik szolgáltatásunk gerincét és ez a jövőben sem fog változni.
A már említett tartószer hiánya miatt a csalik tartósítását megfelelő szárítással és sózással oldjuk meg. Hiszünk benne, hogy ez a legjobb megoldás abban az esetben, ha a maximumot szeretnénk kihozni a bojlikból, azonban ez fokozott figyelmet igényel, így arra kérünk, hogy fordíts megfelelő figyelmet a tárolási körülményekre.
Termékpalettánkat a szelektív pontyhorgászat jegyében állítottuk össze és jelenleg három egymástól teljes mértékben eltérő, különböző összetételű bojlit tartalmaz. Kínálatunkban soha nem fogsz széles ízvilág palettát látni, aminek az oka az, hogy mi nem az aromák változtatgatásában hiszünk. Szeretnénk leegyszerűsíteni és ésszerű érvekhez kötni a csaliválasztást. Szolgáltatásunk lényege, hogy a célodnak és az adott időszaknak megfelelően tudjunk csalit ajánlani, ezért ha bármilyen kérdés felmerülne Benned a termékeinkkel, filozófiánkkal kapcsolatban, akkor kattints az alábbi ikonok bármelyikére és vedd fel velünk a kapcsolatot és szívesen segítünk.
Sok sikert kívánunk!  • Intenzív fűszeres ízű, magas fehérje, alacsony szénhidrát és mérsékelt zsírtartalmú termékünk.

   A téli hideg és tavaszi felmelegedő vízekre lett kifejlesztve. Mindkét időszakra elmondható, hogy a főként fehérjében gazdag természetes táplálékforrások mérsékelt szinten vannak jelen a vízben a nyári időszakhoz képest. Tavasszal a pontyok a téli vermelés után megkezdik az elvesztett tömegük újraépítését, ehhez bizonyos mértékben fehérjékre is szükségük van. A relatíve hideg víz miatt az emésztésük még lassú, ezért nem célszerű a magasabb kalóriatartalmú bojlikat használni ebben az időszakban. A Smoky a legideálisabb választás ekkor. Komplex fehérjetartalmának köszönhetően teljesértékű fehérjeforrást biztosít a halak számára. Ez azért is fontos, mert az ívás közeledtével az ikraképzéshez is szükségük van fehérjékre, ezért kifejezetten keresik ebben az év ezen részében a magas fehérjetartalmú tápanyagforrásokat. Magas fehérjetartalma ellenére hallisztet nem tartalmaz, intenzív fűszeres ízét természetes fűszerekkel, aroma hozzáadása nélkül érjük el.

   Oldódását tekintve kényelmesen kibír 24 órát az ajánlott időszakban.


  • Intenzív barackos ízű, extrém magas szénhidráttartalmú bojli.

   Kimagaslóan magas szénhidráttartalmú termékünk a nyári hónapok nagyágyúja. Ajánlott időszak májustól október végéig. Ebben az időszakban a hatékony szelektáláshoz a megfelelő etetési stratégián, taktikán felül szükségünk van egy magas kalóriatartalmú, könnyen emészthető csalira, ugyanis a halak számára rendkívül gazdag természetes táplálékforrás áll rendelkezésükre. Ezek azonban meg sem közelítik energiatartalom szempontból ezt a csalit, így rendkívül hatékonyan használható ebben az év ezen részében.

   Oldódását tekintve kényelmesen kibír 24 órát az ajánlott időszakban.


  • Intenzív mogyoróvajas ízű, magas zsírtartalmú bojli.

   A magas zsír és jelentős szénhidráttartalomnak köszönhetően igazi kalóriabomba. Kifogástalan választás az átmeneti és a nyári időszakokra. Az októberi, novemberi horgászatokra a lehető legjobb választás. Fantázianevét a színezéktől mentes aranysárga színe miatt kapta. Megfelelő etetési stratégia alkalmazása esetén kimagaslóan szelektív csali. 

   Oldódását tekintve kényelmesen kibír 24 órát az ajánlott időszakban.