Termékek

Cégfilozófiánk legfontosabb eleme, hogy termékeink a lehető legjobb minőséget kell képviseljék. Ebből az okból kifolyólag csalijaink kizárólag magas minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek, fokozott figyelmet fordítva a kimagasló tápanyagtartalomra és a megfelelő emészthetőségre. Ezen alapelvek képzik szolgáltatásunk gerincét, és ez a jövőben sem fog változni.
Kínálatunkban megtalálhatók a tartósítószer hozzáadása nélkül készülő sózótt bojlik, ezek kiegészítésére szolgáló süllyedő, balanszírozott, keményített, illetve lebegő horogcsalik, elengedhetetlen bojlis aprócikkek, attraktivitás fokozására szolgáló folyadékok, illetve kiváló minőségű ruházati termékek egyaránt. Szintén fontos megemlíteni, hogy minden általunk készített bojli tojással, valamint párolási eljárással készül, ugyanis véleményünk szerint a főzéssel szemben kíméletesebb megoldást biztosít, így magasabb színvonalú termékeket tudunk előállítani.
Kínálatunk folyamatosan bővül, termékeinket folyamatosan fejlesztjük, igyekszünk mindent a végletekig csiszolni. Célunk, hogy egy teljes értékű, kizárólag a nagyponty horgászok igényeire optimalizált aprócikk kínálatot, illetve minden bojlis szituációhoz megfelelő csali palettát hozzunk létre. Ezen dolgozunk. Amennyiben bármilyen kérdés felmerülne termékeinkkel, filozófiánkkal kapcsolatban, akkor kattints az alábbi ikonok bármelyikére és vedd fel velünk a kapcsolatot és szívesen segítünk.
Sok sikert kívánunk!


 • magas fehérjetartalmú bojli


  Magas fehérjetartalmú, halliszt hozzaadása nélkül, magas minőségű fűszerekkel készült termék.

  A téli hideg és tavaszi felmelegedő vízekre lett kifejlesztve. Mindkét időszakra elmondható, hogy a főként fehérjében gazdag természetes táplálékforrások kisebb mértékben vannak jelen a vízben a nyári időszakhoz képest. Tavasszal a pontyok a téli vermelés után megkezdik az elvesztett tömegük újraépítését, ehhez bizonyos mértékben fehérjékre is szükségük van. A relatíve hideg víz miatt az emésztésük még lassú, ezért nem célszerű a magasabb kalóriatartalmú bojlikat használni ebben az időszakban. A Smoky a legideálisabb választás ekkor. Komplex fehérjetartalmának köszönhetően teljesértékű fehérjeforrást biztosít a halak számára. Ez azért is fontos, mert az ívás közeledtével az ikraképzéshez is szükségük van fehérjékre, ezért kifejezetten keresik az év ezen részében a magas fehérjetartalmú tápanyagforrásokat. Ahogy már fentebb említettük, halliszteket nem tartalmaz, intenzív fűszeres ízét természetes fűszerekkel, aroma hozzáadása nélkül érjük el.

  Oldódását tekintve kényelmesen kibír 24 órát az ajánlott időszakban.


 • magas szénhidrát tartalmú bojli

  Extrém magas szénhidráttartalmú, meleg vizekre tervezett csali barackos karakterrel.

  Kimagaslóan magas szénhidráttartalmú termékünk a nyári hónapok nagyágyúja. Ajánlott időszak: májustól október végéig. Ebben az időszakban a hatékony szelektáláshoz a megfelelő etetési stratégián, taktikán felül szükségünk van egy magas kalóriatartalmú, könnyen emészthető csalira, ugyanis a halak számára rendkívül gazdag természetes táplálékforrás áll rendelkezésükre. Ezek azonban meg sem közelítik energiatartalom szempontból a Summer Star-t, így rendkívül hatékonyan használható ebben az év ezen részében. Kimagasló eredményeket érhetünk el vele.

  Oldódását tekintve kényelmesen kibír 24 órát az ajánlott időszakban.


 • legjobb bojli

  Magas zsírtartalmú, kiemelkedő energiasűrűségű bojli mogyoróvajas háttérízzel.

  A magas zsír és jelentősnek mondható szénhidráttartalomnak köszönhetően igazi kalóriabomba. Kifogástalan választás a nyári és az őszi időszakokra. Az októberi, novemberi horgászatokra a lehető legjobb választás. Fantázianevét a színezéktől mentes aranysárga színe miatt kapta. Megfelelő etetési stratégia alkalmazása esetén kimagaslóan szelektív csali.

  Oldódását tekintve kényelmesen kibír 24 órát az ajánlott időszakban.


 • specialx balancer lebegő horogcsali

  Balancer egy szándékosan "natúr" ízesítésű, gondosan válogatott összetevőkből álló, mesterséges színezéket nem tartalmazó lebegő horogcsali, ami hosszú időn át megőrzi lebegési képességét, így biztos lehetsz benne, hogy a precízen beállított csalikombináció megfelelő pozicióban marad.

  • színe természetes, kevésbé élénk, ami főként a nagy nyomás alatt lévő vizeken jelenthet nagy előnyt
  • keményített, így a legtöbb lebegő horogcsalinál ellenállóbb a törpeharcsák támadásaival szemben
  • kiváló állagának köszönhetően keménysége ellenére fűzőtűvel könnyedén átszúrható, nem reped meg
  • 12, 14, 16, illetve 20mm-es méretekben kapható.


 • Folyamatosan bővülő kínálatunkban megtalálhatók a bojlis horgászathoz szükséges aprócikkek egy része is, egyik legfontosabb célunk, hogy egy teljeskörű kiegészítő palettát hozzunk létre.

  • Horogbefordító két méretben 2,4,6, illetve 8-as horgokhoz
  • Helikopter végszerelékhez szükséges kellékek
  • Ronnie-rig, D-rig kiegészítők
  • Bojli, hajszálelőke stopperek, kapcsok

 • specialx soaker folyadék

  A SpecialX Soaker-ek rendkívül tömény, higítatlan állapotban PVA barát, bojlikkal ízazonos folyadékok, melyek segítségével megnövelhetjük az etetni vagy csalizni szánt bojlijaink csalogatóanyag tartalmát.

  Mikor használjuk?

  A bojlik attraktívabbá tétele akkor válhat előnyünkre, amikor nem tudunk hosszú időt eltölteni a vízparton és rövid idő alatt szeretnénk a lehető legjobb eredményt elérni. Soaker használata során a bojlik külső rétege felpuhul, és nagy mennyiségű csalogatóanyagot szívnak magukba, aminek következtében hamarabb felkelthetjük a halak érdeklődését. Fontos, hogy a termék egyrészt a rövid, 12-24 órás, valamint a hideg időszakokban történő horgászatokra lett kifejlesztve, ugyanis ilyen rövid idő alatt a bojlik nem tudnak kiadni magukból minden csalogatóanyagot. A hosszabb horgászatok során, mikor célunk a maximális szelektivitás, már nem célszerű a használata, ugyanis egyrészt ebben az esetben a bojliknak már van elég idejük dolgozni, másrészt a nagyobb attraktivitás hatására előbb felkelthetjük a kisebb halak érdeklődését is, ezáltal árthatunk a szelektivitásnak. További fontos információ, hogy törpeharcsák aktivitása esetén sem célszerű használni, ugyanis ők is hamarabb rátalálnak az etetésre a nagyobb attraktivitás esetén.

  Hogyan használjuk?

  Az áztatni kívánt bojli mennyiségének függvényében öntsünk egy tégelybe vagy vödörbe Soaker-t, majd adjunk hozzá kb. ötször annyi vizet. A higítás rendkívül fontos, ugyanis sűrűségének köszönhetően higítatlan állapotban a folyadék képtelen lesz bejutni a bojlik belsejébe. Miután hozzáadtuk a vizet is, keverjük össze, majd adjunk hozzá annyi bojlit, hogy a folyadék ellepje azokat. Ezután várjunk maximum 6-12 órát és kész vagyunk. A végeredmény egy rendkívül attraktív, kiválóan emészthető csali lesz, ami a dippeléssel ellentétben hosszú időn át árasztja majd magából a csalogatóanyagokat. • Vannak olyan szituációk, mikor nem szeretnénk könnyített horogcsalit használni, azonban mégis egy nagyobb kötőanyag tartalmú süllyedő csalit keresünk. Erre hoztuk létre a keményített horogcsali szériát. Például ha egy erősen törpeharcsás, egyéb apróhalakkal, vagy rákokkal sűrűn lakott vízterületen horgászunk, ami miatt keményített horogcsalira van szükségünk, és szeretnénk egy szem könnyített horogcsali helyett hóember felkínálást alkalmazni, akkor erre kiváló választás a keményített horogcsali, hiszen nem rendelkezik könnyítéssel, ezért kiválóan alkalmazható Balancer lebegő horogcsalival kiegészülve hóember felkínálással. A keményítésnek további előnye, hogy a hagyományos süllyedő horogcsalikkal szemben jelentősebb a csali vízállósága, lassabban puhul fel, ami azokban a szituációkban lehet hasznos a horgász számára, amikor nem kizárt a hosszabb, akár 72 órás kapástalan időszak sem, és biztosak szeretnénk lenni benne, hogy a horgon lévő csali megfelelően tart. 16, 20, 24, illetve 28mm-es méretekben kapható.


 • magas szénhidrát tartalmú bojli

  Süllyedő horogcsalijaink beltartalmi összetételükben teljesen megegyeznek a nagyobb kiszerelésű zacskós bojlikkal, azonban kedvezőbb áron, illetve rendkívül praktikus tégelyes kiszerelésben kaphatók.

  Kiváló választás abban az esetben, amennyiben a csalizásra szánt bojlik terén szeretnénk több méretet is magunkkal vinni, ebben az esetben nem feltétlen szükséges 1 kg-os, vagy nagyobb kiszerelésben vásárolni, így kedvezőbb áron juthatsz hozzá több mérethez. • Kínálatunkban találhatók kiváló minőségű ruházati termékek egyaránt, melyek megfelelő társaink lehetnek a horgászataink során.

  • TeamSpecialX póló - fekete + camo
  • Vastag, téli sapka SpecialX logóval ellátva