VIP kedvezmények

Webáruházunkban történő regisztrációt, valamint a hírlevél feliratkozást nagyra értékeljük és jutalmazzuk, ezért azok, akik regisztrálnak és a hírlevelünkre is feliratkoznak a következő előnyöket élvezhetik:
 • hűségpont rendszer specialx
  1. Hűségpont rendszer
  Hűségpont rendszerünk keretein belül regisztráció után azonnal jóváírunk a számládon 2500 Ft értékben pontokat, amiket már az első rendelésed során felhasználhatsz a végösszeg 5%-ának mértékében.
  Itt még azonban nincs vége, ugyanis bejelentkezés után minden vásárlásoddal hűségpontokat gyűjtesz, amiket később felhasználhatsz, így folyamatosan kedvezményes áron tudsz vásárolni.
 • 2. Választható ajándék 20.000 Ft feletti rendelés esetén
  Amennyiben regisztrált vásárlónk és hírlevél feliratkozónk is vagy egyben, bejelentkezés után minden 20.000 Ft feletti rendelés esetén a kosár oldalon megjelenik egy blokk tele ajándékokkal, melyek közül választhatsz egyet rendelésed mellé. Itt még azonban nincs vége, ugyanis...
 • 3. Csomagajánlatok
  Regisztrált vásárlóink számára termékeinkből vonzó, kedvezményes árú csomagokat állítottunk össze, amik kizárólag bejelentkezés után helyezhetők kosárba és vásárolhatók meg.
 • 4. Filmjeink premier előtti megtekintése
  Még mielőtt nyilvánosan feltöltenénk egy új Bojlival Magyar Vizeken epizódot, hírlevél feliratkozóinknak e-mailben küldünk egy linket, amire kattintva még a premier előtt megtekinthető a legújabb rész.
  Hát nem menő?
 • 5. Értesülj mindenről elsőként

  Ha valami új ajánlatot, kedvezményt teszünk elérhetővé, az első dolog mindig az, hogy a hírlevél feliratkozóinknak jelezzük, így Ők garantáltan elsőként értesülnek a legújabb kedvezményekről, és biztosan nem maradnak le róluk.

Tetszik?
Amennyiben szeretnél Te is felkerülni a VIP listánkra élvezve annak minden előnyét, akkor az alábbi gombra kattintva regisztrálj és iratkozz fel a hírlevelünkre!